Benvinguts a Can Piqué

la casa en el seu entorn

Dins els cor de La Garrotxa, Can Piqué es el lloc ideal per gaudir en família o en companyia, de la natura més pura i de la manera més íntima i confortable

Can Piqué és l'estança natural, rústica, acollidora, i moderna al mateix temps. Oferint als nostres hostes el lloguer de la casa íntegre per setmanes, dies o caps de setmana.

Com a allotjament rural catalogat com a masoveria, es lloga la casa sencera sense servei d'habitacions. Els clients disposen de la totalitat de la finca sense compartir, amb la casa, la piscina i l’antic corral utilitzable com a garatge.

La capacitat recomanada de la casa és des de 2 a 8 places.

Categoritzada amb 3 espigues, Can Piqué garanteix la qualitat dels seus serveis i equipament.

  • Foto
  • Cor
  • Llit
piscina
Barbacoa
Camps

CAN PIQUÉ

Situada a La Vall d’en Bas, el seu emplaçament permet desplaçar-se fàcilment per tota la Comarca de la Garrotxa, pel parc natural o la provincia de Girona, dels Pirineus a la Costa Brava, i a tan sols a 75 minuts de Barcelona.

Els exteriors són 10.000 m2 a l’entera disposició dels nostres clients amb els jardins, garatge i piscina, rodejats de prats i boscos amb vistes envejables d’un hàbitat natural rodejat de muntanyes i rius, i amb el pic del Puigsacalm que corona la Vall.

Característiques de l'habitatge i serveis

La casa, molt àmplia, està totalment restaurada de nou, on com en les masies històriques, la paret de pedra predomina en cada una de les estances.

L’habitatge, molt ampli, es composa d’un gran sala menjador-estar amb llar de foc, quatre habitacions, dos banys complerts, rebedor, i una saleta addicional amb accés al jardí, on es disposa de taula exterior coberta sota un porxo i la barbacoa.

L’habitatge te una capacitat recomanada de 2 a 8 places distribuïdes en 4 habitacions, si bé existeix la possibilitat d’afegir alguna plaça addicional (màxim 2). Dels 4 dormitoris, 2 son dobles i 2 poden ser triples per facilitar la disposició familiar o del grup.

La casa està dotada de tot l’equipament necessari per als hostes. Amb tots els electrodomèstics, des de la cuina amb microones, rentaplats, rentadora, vitroceràmica, cafetera,… com a la resta de la casa amb TV, DVD, WIFI, llar de foc, barbacoa…. També s’inclouen tots els estris necessaris per a la cuina, els llençols, les tovalloles, les tovalles i altres elements. Sempre també trobareu un sac de carbó per a la barbacoa i socs de llenya a l’hivern per a la llar de foc.

Com a Punt d’Informació acreditat per Parc Natural de la Garrotxa, podem informar d’un gran nombre de llocs per visitar i activitats a realitzar. Per convenis amb alguna d’aquestes empreses, us oferiran algun descompte o activitat extra.

I si no es vol cuinar, pregunteu pel Servei de Càtering.

Can Piqué

Parc Natural de la Garrotxa